Product adviezen

Beste bezoeker of aanstaande klant.


De producten zijn met alle zorg gemaakt, maar ik wil u er wel even op wijzen dat als er kleine onderdelen aan het product zitten u deze regelmatig controleert op slijtage.

Voor een wagenspanner geld dat deze voorzien is van een extra stuk elastiek en een paar kralen aan het uiteinde, dit heb ik zo gedaan zodat u zelf eventueel nog extra lengte heeft om hem te verlengen.

U heeft bij de wagenspanner zowel clips als ringen gekregen. U moet zelf even bekijken wat voor uw kinderwagen het fijnste werkt. U kunt er dan voor kiezen om 1 van de 2 eraf te halen of u laat ze gewoon zitten. Voor u er 1 verwijderd is het wel even belangrijk dat u goed kijkt hoe ik het heb bevestigt. De ringen kunt er eigenlijk zo uitschuiven, voor de clips moet u hem echt losmaken. Heeft u hier vragen over wees dan niet bezwaard en neem desnoods contact met mij op.


Boxmobielen hoort u ook alleen onder toezicht te laten spelen.

Vanaf het moment dat uw kindje groot genoeg is dat het bij de mobiel kan komen moet u er vooral op letten dat het  niet aan de onderdelen gaat trekken.
Alles gaat hier werkend de deur uit en worden voordat ze verpakt worden nog gecontroleerd. Merkt u binnen een paar weken dat er toch iets aan de hand is wat niet helemaal zo hoort neemt u dan contact met mij op.

Dit geld natuurlijk alleen als dit niet door eigen toedoen kapot is gegaan. Ik kan u zelfs vragen het kapotte onderdeel naar mij toe te sturen zodat ik kan beoordelen wat er aan de hand is. De kosten van terugsturen zullen voor eigen rekening zijn, mocht het onderdeel kapot zijn zonder aanwijsbare reden dan ga ik dit natuurlijk voor u in orde maken zonder dat er nog een keer extra kosten voor u bij komen. Het belangrijkste wat ik u dan ook mee wil geven is dat u de boxmobiel zo snel mogelijk na ontvangst controleert of alles het goed doet, mocht het dan niet werken neem dan zo snel mogelijk contact met mij op.
Heeft het kleine onderdelen zoals kraaltjes of kleine gehaakte dingen is het ook belangrijk dat u regelmatig controleert dat uw kindje er niet bij kan komen.
Zodra uw kindje groot genoeg is om te staan in de box en u heeft de mobiel nog hangen is het van belang de mobiel te verwijderen aangezien ze er dan aan kunnen gaan hangen om zich op te trekken. Dit is niet de bedoeling en is de mobiel niet geschikt voor.


Bij muziekdoosjes/knuffels graag zowel het muziekdoosje/knuffel als het touwtje/handvat vasthouden bij het aantrekken van het muziekje.  Dit om ter bevordering van de levensduur van het muziekdoosje.


Speenkoorden die gemaakt zijn met kralen hebben ook extra aandacht nodig en mogen zeker niet zonder toezicht gebruikt worden. Vooral als uw speenkoord met houten kralen gemaakt is kan het draad wat ik ervoor gebruik toch slijtage gaan vertonen, dit komt omdat kralen nooit perfect glad zijn aan de binnenkant. De draad zit er dubbel doorheen dus het zal niet vaak voorkomen, maar ik wil u er wel voor waarschuwen dat het altijd kan gebeuren. Is het speenkoord gemaakt met silicone kralen dan heeft u er geen last van.

Tevens geld dit voor de gehaakte speenkoorden.

Heeft een deken, trappelzak of iets anders bij mij gekocht waar uw kindje, of het kindje waarvoor u het product voor heeft gekocht, op of onder komt te liggen, dan kan ik u aanraden om het product misschien eerst even te wassen aangezien ik het toch lange tijd in mijn handen heb gehad met het maken ervan.

Het wassen mag niet hoger dan 40 graden.
Ik heb er bewust niet voor gekozen om het zelf te wassen omdat iedereen weer zijn eigen wasmiddel en wel of geen wasverzachter gebruikt.

Heeft u verder nog vragen dan kunt u mij gerust mailen op info@hipenstoergehaakt.nl

Ik wens u veel plezier met uw aankoop en wie weet kan ik u nog eens van dienst zijn.


Met vriendelijke groet
Esther